Ik ben echt superfan van de beweegpot. Met knikkende knieën belde ik ze ooit op om te vragen of we niet konden samenwerken, ik stond namelijk volledig achter dit product. Toen al! En gelukkig doe ik dat nog steeds 😍🌟

De beweegpot is makkelijk, snel en zorgt voor zoveel plezier bij de kinderen! Maar ook voor ons als juffen en meesters is het geweldig. Even een onrustig moment in de klas? Ik pak de pot erbij. Kids die niet weten wat ze moeten doen tijdens het buitenspelen? Ik pak de pot erbij! Kids die wat drukker zijn… Je raadt het al! Ik pak weer de pot erbij.

Ook de beweegpot viert ons feestje met ons mee en daar ben ik supertrots op.
Vanaf vandaag tot en met zondag 19-02 loopt deze winactie en mag ik maar liefst drie potten weg geven!
Reageer op instagram en/of facebook in de reacties waarom jij een beweegpot wil winnen en wie weet win jij op zondag 19-02 een échte beweegpot🧑!

CategorieΓ«n: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *