De mensen die mij al wat langer volgen, weten hoe fan ik ben van leerkracht organizer. Niet alleen omdat het er mooi en vrolijk uit ziet, maar vooral omdat het alles heeft wat ik als leerkracht nodig heb. Mijn allereerste agenda was dan ook van leerkracht organizer en ik was direct verkocht. Ik heb eigenlijk nooit meer een andere agenda besteld zelfs.. Na de agenda maakte ik kennis met alle andere prachtige producten van Leerkracht organizer. De sticky to-do notes, het gespreksblok, de schooldagplanner en het overdrachtsboek, zijn allemaal niet meer weg te denken in mijn klaslokaal en op ons kantoor.

Het allergrootste voordeel aan leerkracht organizer? Dat het Γ©cht alles heeft wat je nodig hebt, ook inhoudelijk! Ik heb bijvoorbeeld vaker een sticky to-do note gekocht, maar nooit had het alle kollommen die ik nodig had. Net zoals bij de agenda en het overdrachtsboek. Ik miste dan toch vaak wat, pakte weer een geeltje erbij, eindstand… Nog steeds chaos en geen structuur.

Leerkracht organizer geeft mij extra (vrije) tijd doordat de producten compleet zijn. Voor mij werkt het écht werkdruk verlagend. Ik vergeet minder dingen, ga gestructureerd aan het werk en voel me blij en tevreden als ik de mooie producten op mijn bureau zie. Supertrots dan ook dat ik met hen mag samenwerken🧑!

πŸ₯³ 𝐬𝐰𝐒𝐩𝐞 𝐬𝐧𝐞π₯ 𝐨𝐟 𝐜𝐑𝐞𝐜𝐀 𝐝𝐞 π°πžπ›π¬π’π­πž

CategorieΓ«n: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *