Vandaag de tweede actie die echt mega tof is én die maar liefst duurt tot en met zondag 19-02! Bestel de komende dagen één bal op de website van wijsmetballen.nl en krijg er een bal naar keuze bij🀩!

Ik ben superfan van wijsmetballen.nl, maandag plaatste ik nog een bericht op TikTok en Instagram waarin ik laat zien wat voor prachtige gesprekken je krijgt tijdens het gebruiken van de groepsbal. Zelf ben ik ooit begonnen met de opstartbal en de reflectiebal. Tijdens het geven van trainingen gaan de ballen altijd mee, tot verdriet van de kids in de klas.

De ballen zorgen ervoor dat kinderen op een actieve manier tot reflecteren komen. Groepsprocessen worden besproken, kinderen kunnen aangeven wat ze geleerd hebben of wat ze nog willen leren. Zelf ben ik zo fan omdat ik merk dat kinderen door de beweging en toch het spelelement veel makkelijker tot een antwoord komen. Daarnaast bepaald de bal welke vraag beantwoord mag worden wat mij soms tot verbazing sets. De kids geven antwoorden waardoor ik me verwonderd voel. Ik ben dus Γ©cht groot fan!

CategorieΓ«n: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *