Als gepassioneerde onderwijzeres en deskundige op het gebied van pedagogiek in het onderwijs, heb ik mijn carrière gewijd aan het begrijpen en ondersteunen van leerlingen en leerkrachten. Met meer dan 10 jaar ervaring in verschillende onderwijsinstellingen, variërend van het MBO tot gespecialiseerd onderwijs en zelfs de gesloten jeugdinrichting, heb ik veel geleerd over de moeilijkheden waar we in het onderwijs mee te maken hebben. Met de huidige plannen omtrent passend en inclusief onderwijs, wordt mijn missie “gedrag als vak apart” eindelijk erkent.

Gedurende mijn loopbaan heb ik gezien dat gedragsmanagement een cruciale rol speelt in het creëren van een positieve en effectieve leeromgeving. Als mentorleerkracht in het Voortgezet Speciaal Onderwijs (VSO) en in het Middelbaar Beroeps Onderwijs (MBO) heb ik mezelf voortdurend ontwikkeld omtrent ‘het gedrag’ en ben ik in staat geweest om gedragsproblemen te zien als kansen voor groei en ontwikkeling, zowel voor de leerlingen als voor de leraren. Dat ik om juist deze reden in 2022 de titel “Leraar van het jaar” in ontvangst mocht nemen, is een groot compliment en een bekroning op mijn werk. In mijn werk als beleidsadviseur, ben ik verantwoordelijk voor de portefeuilles passend/inclusief onderwijs en de gezonde school. Ik geloof sterk in het belang van een omgeving waarin iedereen zich veilig, gewaardeerd en ondersteund voelt. Naast mijn werk als beleidsadviseur zet ik mij d.m.v. onder-wijs.nl in, om dit te realiseren.

De “Onder-wijs Academy” is opgericht om passend/inclusief onderwijs mogelijk te maken. Hierbij staat het begrijpen en ondersteunen van het gedrag van onze leerlingen centraal. Door middel van masterclasses, bruikbaar materiaal voor zowel PO, VO als SO, een live-chatfunctie en meerdere lesmodules, ontwikkel je je in no-time tot gedragsexpert. Bij de Onder-wijs Academy deel ik met veel enthousiasme mijn kennis met (startende) leerkrachten, met als doel om hen te ondersteunen bij het begrijpen en omgaan met gedrag in de klas.

Meer weten over coaching-trajecten of trainingen? Vul onderstaand formulier in en we nemen z.s.m. contact met je op.