Ik ben een voorstander van feestjes samen vieren. Een verjaardag is namelijk het allerleukste als je bezoek krijgt! En wat een feest, dat ik mijn Onder-wijs feestje ook samen mag vieren. Deze hele week mag ik verschillende cadeautjes en kortingscodes weggeven en we beginnen met ….
Het seks is meer ganzenbord!

Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik alleen samenwerk met partijen waar ik achter sta en ‘het seks is meer ganzenbord’, is er daar zeker een van! Het spel ziet er prachtig uit, is makkelijk te spelen in kleine groepjes maar ook met de hele klas is het mogelijk om dit spel te spelen. Het spel zorgt ervoor dat leerlingen in gesprek gaat over dit (soms best lastige) onderwerp. Leerlingen vergeten door het spelelement dat ze het ‘ongemakkelijk’ vinden en zijn Γ©cht bezig met seksuele voorlichting. De vragen passen bij de doelgroep en zorgen ervoor dat de kinderen iedere les iets leren. Het is een leuke en ontspannen manier om bezig te zijn met seksuele voorlichting en vaak, als we spelletjes middag op vrijdag hebben, vragen er kinderen of ik met hen even het ‘seks is meer ganzenbord’ wil spelen. Echt een tof spel dus!

In de video hieronder heb ik mijn “unboxing” gefilmd en wil je meer weten over het seks is meer ganzenbord neem dan een kijkje op https://www.olein.nl/seks-is-meer/

Vergeet de kortingscode niet: Seksiswijsganzenbord-2023
Deze kortingscode is twee dagen te gebruiken!

CategorieΓ«n: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *