Ik verwacht dat iedereen in middels weet dat ik VSO ambassadeur ben voor leraar24, kennisnet, NRO en het ministerie van OCW. Samen met een fantastische club mensen, zorgen we ervoor dat de informatie die je nodig hebt als leerkracht beschikbaar is. We zorgen voor goede content, zijn continue bezig met verbetering en proberen zoveel mogelijk onderwijs vragen te beantwoorden. Ik ben dan ook supertrots op de kennisclip die ik samen met mijn collega’s heb mogen maken.

Enige tijd geleden bespraken we tijdens de leraar24 bijeenkomst dat de SO-artikelen toe waren aan een update. Sowieso is het al superleuk om te praten met de redacteurs. Het zijn altijd gezellige gesprekken en ik kan mijn collega’s van het gespecialiseerd onderwijs bij elkaar roepen om vette artikelen, video’s en interview te maken. Eigenlijk ben ik een soort van verbinder in deze prachtige netwerk. Ik koppel dan een collega aan de redacteur en zie enkele weken later een super mooi artikel van hen samen online, tof he!

Maar nu mocht ik zelf! Dat was niet de eerste keer hoor, kansen genoeg, maar deze video vond ik heel gaaf om te maken. Een rondleiding door onze scholen van Stichting Verderwijs waardoor ik samen met mijn collega’s jullie wat kan leren over het gespecialiseerde onderwijs. Eerst een interview en daarna de hele dag op pad met de cameraman. En dan nog maar niet te spreken over onze kinderen in de klassen.
Binnen no-time waren ze gewend aan de camera, wilde ze zelfs meer vertellen dan nodig was en samen hebben we gezorgd voor een prachtig resultaat.

Ik ben super benieuwd wat jullie van het artikel en de video vinden. Ik ben er in ieder geval supertrots op!

<iframe width="440" height="270" src="https://www.leraar24.nl/api/video/802982841/embedded/lesgeven-op-een-cluster-4-school/" frameborder="0" allowscreen></iframe>
CategorieΓ«n: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *