Op 22 februari 2022 trok ik de stoute schoenen aan en besloot ik dat ik meer wilde! Ik wil mijn missie uitdragen, het onder-wijs beter maken en wilde zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het kijken onder het gedrag. Ik wilde graag laten zien hoe belangrijk het is om te kijken naar de functie van het gedrag, om achter die grote mond te kijken van leerlingen en verder te gaan dan datgene wat je in eerste instantie ziet. Ik wilde mijn collega’s in onder-wijsland helpen, ondersteunen en wilde mijn kennis delen in het beroep wat soms toch best wel een “one-man show is”. Verbinden!

Nu, bijna één jaar later, ben ik supertrots op alles wat ik al heb mogen doen en wat ik waarschijnlijk nog ga doen! De Onder-wijs Academy voelt als mijn kindje en daar werk ik dan ook met liefde en plezier aan. Alle lezingen en trainingen die ik mag geven, alle webinars, het is iedere keer één groot feest!
Alle collega’s in het werkveld die openstaan om van elkaar te leren, te verbinden en te investeren in zichzelf en zo ook in de leerlingen. & Gelukkig leer ik zelf iedere dag wat nieuws wat ik dan weer door kan geven d.m.v. de Onder-wijs Academy. Dank aan iedereen die een steentje bijdraagt, of dat nou familie, vrienden, collega’s of deelnemers zijn. Mede dankzij jullie, wordt onder-wijsland mooier!

Onder-wijs.nl feitjes

 • Ik heb gekozen voor de naam onder-wijs.nl omdat ik graag onder de wijsheid kijk.
 • In het logo van de Onder-wijs Academy zie je een boek waar van alles uit komt, dit omdat ik geloof dat zodra het boek open gaat er eerst van alles gebeurd tot we tot leren kunnen komen.
 • Ik gekozen heb voor 22-02-2022 vanuit de engelengetallen, maar stiekem liever op die datum zou willen trouwen 😉
 • We in middels 14 webinars hebben gegeven met gemiddeld 19 bezoekers per webinar
 • De eerste webinar: “Het geven van seksuele voorlichting” via Teams was met 230 aanmeldingen!
 • We de webinars klein houden zodat we ook casuïstiek kunnen bespreken
 • De Onder-wijs Academy ontstaan is vanuit de vraag naar meer kennis n.a.v. de webinars
 • We sinds 5 oktober leraar van het jaar 19 lezingen hebben gegeven
 • Er iemand was die een spelfout zag op de site en dit superlief vertelde en nu regelmatig stukken van ons controleert op spelling
 • Mijn schoonmoeder en moeder mijn grootste socialmedia fans zijn
 • Wij op 22-02-2023 een leuke kortingscode en winactie gaan organiseren!
Categorieën: Nieuws

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *